Skip to main content

Courses

Learn alongside industry-leading experts from around the world. Courses cover everything from diagnosis and treatment planning to surgical and prosthetic workflows. We even address some of the most complex and progressive protocols for managing potential complications.

May 2022

Johdatus implantologiaan – implantin asentamisesta valmiiseen hampaaseen

May 20 - 21, 2022
Tampere, FI
Ville Männistö
Yhteistyökumppanilla on merkitystä – valitse oikea yhteistyökumppani saavuttaaksesi onnistunut lopputulos Nyt kun olet päättänyt kehittää vastaanottotoimintaasi ja tarjota potilaillesi implanttihoitoja, on sinun hyvä miettiä mikä yhteistyökumppani tukee ja auttaa sinua ja vastaanottoasi parhaiten. Nobel Biocarella on laajin kokemus koskien implanttihoitoja, olimmehan ensimmäisenä kehittämässä alaa jo yli 50 vuotta sitten. Tiedämme mitkä seikat ovat ratkaisevia, että hoito on sujuvaa ja turvallista. Saammehan olla kumppanisi ja auttaa sinua tarjoamaan potilaillesi vieläkin parempaa hoitoa.
Suomi
Fundamental course
Hammaslääkäriasema Helmiäinen Oy
Register

Foundation for Oral Rehabilitation (FOR)

FOR is a global, non-profit organization advocating science, education and humanity in oral rehabilitation. The www.for.org website offers hundreds of learning resources for dental professionals: More than 300 video lectures from leading experts. Almost 100 clinical case documentations. Interactive ebooks and epapers. State-of-the-art treatment guidelines. And much more. Completely free of charge. Sign up now and get access to all resources.

Questions? Just ask. 

If you can’t find what you’re looking for or need additional event information, we want to hear from you.

Contact us