Skip to main content

Formations

Apprenez aux côtés des plus grands experts internationaux ! Nos formations couvrent tous les sujets, du diagnostic et de la planification du traitement aux flux de travail chirurgicaux et prothétiques. Nous abordons également certains des protocoles les plus complexes et les plus avancés pour gérer de potentielles complications.

 

Février 2022

PASSION FOR INNOVATION!

Févr 03, 2022
NO
Shoresh Afnan
Odd Bjørn Lutnæs

Bli med oss på vår største Roadshow noensinne! Vi besøker hele 5 byer i Norge med et ønske, vi skal møtes fysisk.

Endelig er det duket for en kveld fullspekket med nyheter fra Nobel Biocare, våre eminente foredragsholdere vil dele sine kliniske erfaringer og det vil være rom for å teste ut våre nye produkter.

Norsk
Niveau initial

Mars 2022

Kom i gang med implantatkirurgi

Mars 05, 2022
Oslo, NO
Meysam Moafi
Shoresh Afnan

Kurset omfatter planlegging og gjennomføring av implantatkirurgi. Kursdeltakerne vil lære om kasusseleksjon, behandlingsplanlegging og kirurgiske prosedyrer. Kurset inneholder hands-on øvelser og kursholderne utfører live implantatoperasjoner. Komplikasjoner ved implantatbehandling og rutiner for oppfølging blir også gjennomgått.
Kursdeltakerne oppfordres til å ta med egne kasus til diskusjon rundt planlegging. Fotos og røntgen kan medbringes på minnepinne på kursdagen.

Norsk
Niveau initial
Galleri Oslo Klinikken Oris
Inscription

Avril 2022

Implantatkirurgi – neste steg

Avril 22, 2022
Oslo, NO
Hanne Gran Ohrvik
Frode Øye

Forstå og kunne utføre direkteinstallasjon av implantat i estetisk sone, samt forstå prinsipper for å kunne utføre ulike benoppbyggingsteknikker. Lære om samarbeidet mellom kirurg og protetiker, og se hele prosessen fra start til slutt.

Norsk
Niveau avancé
KIRURGIKLINIKKEN AS
En savoir plus

Startkurs i implantatprotetikk

Avril 29 - 30, 2022
Trondheim, NO
Eva Gustumhaugen

Kom å bli med på et inspirerende startkurs i implantatprotetikk!

Dette kurset er utviklet med fokus på at tannlegene skal kunne tilby sine pasienter optimal moderne implantatprotetisk behandling. Kurset vil ha fokus på veien fra implantat til ferdig implantakrone/bro, og hvilke vurderinger som gjøres i forkant og underveis for et best mulig forutsigbart og vellykket sluttresultat.

Norsk
Niveau initial
Scandic Nidelven
Inscription

Juin 2022

Kom igang med implantatbehandling - "Harstadskurset"

Juin 10 - 11, 2022
Harstad, NO
Tore Berset
Torje Kanstad
Hauk Øyri

Velkommen til et fabelaktig kurs i Nord-Norges vakre havneby, Harstad! Kurset finner sted i kurslokalene til Oris Dental Harstad, hvor man kan nyte utsikt over fjord og fjell, og se Hurtigruten legge til kai. Her blir du møtt av et helt unikt team som gjør sitt ypperste for å gi deg en fantastisk kursopplevelse.
Kurset legger stor vekt på å gi deg et minneverdig innblikk i implantatpasientens “reise” på klinikken. Det blir lagt opp til flere livebehandlinger, både kirurgi og protetikk, hver kursdag. Klinikken er oppdatert på alt av moderne utstyr som benyttes ved implantatbehandling, og dette vil bli demonstrert under live-behandlingene.

Norsk
Niveau initial
Oris Acadamy, Harstad-Nobel Biocare Regional Clinic of Excellence
Inscription

Septembre 2022

Get into reality - digital workflow & live surgery!

Sep 23, 2022
Harstad, NO
Tore Berset
Følg det kirurgiske teamet i en unik setting ved å delta i implantatbehandlinger på klinikken. Disse ekspertene er villige til å dele sin erfaring med deg og teamet ditt. I løpet av dagen vil du følge rutinene i en kirurgisk praksis. Alle liveoperasjoner vil være guidebasert eller navigert med X-Guide – et system som har en 3D-veiledning av borposisjonen og anatomi. Det er som GPS for operasjonen din! Kurset vil gi deg et innblikk i hvordan hele det kirurgiske teamet samarbeider for å gi høyeste standard av behandling til pasienter og samtidig arbeide effektivt.
Norsk
Niveau initial
Oris Academy, Harstad-Nobel Biocare Regional Clinic of Excellence
Inscription

Foundation for Oral Rehabilitation (FOR)

La FOR est une organisation internationale à but non lucratif prônant la science, l’éducation et l’humanité dans la restauration bucco-dentaire. Le site Web www.for.org offre des centaines de ressources de formation pour les professionnels dentaires : plus de 300 vidéos conférences d’éminents experts. Près de 100 documentations de cas cliniques. Manuels et articles numériques interactifs. Recommandations de traitement de pointe. Et bien plus encore. Entièrement gratuit. Inscrivez-vous maintenant et accédez à toutes les ressources.

Des questions ? Il suffit de demander. 

Si vous ne trouvez pas ce que vous cherchez ou avez besoin d’informations supplémentaires sur les événements, n'hésitez pas à nous contacter.

Contactez-nous