Derfor samarbejder din tandlæge med Nobel Biocare

Det er meget vigtigt, at dit nye smil er både sundt og ser godt ud. Men kvaliteten og sikkerheden af dine nye tænder er mindst lige så vigtig.

Vores tandlæger vælger derfor kvalitetsprodukter for at kunne sikre dig den bedst mulige service før, under og efter behandlingen og for at kunne leve op til deres eget høje kvalitetsløfte.

De vælger Nobel Biocare, en pionervirksomhed inden for tandimplantater, som foretrukket samarbejdspartner, fordi de stoler på værdiløftet fra Nobel Biocare.

Patienterne kommer først

Den første patient, der fik moderne tandimplantater tilbage i 1965, fik implantater fra Nobel Biocare. Gösta Larsson fra Göteborg i Sverige var oralt invalideret, indtil professor Brånemark, der stod bag opdagelsen af osseointegration, på dramatisk vis formåede at ændre hans liv for bestandigt ved hjælp af de første tandimplantater af titanium. Vores sortiment af tandimplantater og løsninger bygger på et halvt århundredes viden og erfaringer, og det hjælper os med at hjælpe millioner af patienter over hele verden – i dag og i fremtiden.

Samarbejde med førende eksperter

Hos Nobel Biocare er vi stolte af vores tætte samarbejde med førende eksperter fra hele verden. Vores fortsatte produkt- og metodeundervisning til tandlæger og tandlaboratorier sikrer, at du er i gode hænder hele vejen til dit nye smil.

Højteknologisk og innovativ

Din livskvalitet er vores drivkraft. Derfor investerer vi fortsat i videnskabelig forskning og innovation, og vi kan se tilbage på mange års videnskabelig evidens for vores produkter. Hver nyt produkt udvikles metikuløst og gennemtestes grundigt for at sikre dig tandløsninger, der er både sikre og holdbare. Det er en tradition, som giver ny livskvalitet til brugerne hver eneste dag.

Livstidsgaranti

Det er vores ønske, at du er tilfreds med dine nye tænder – år efter år. Derfor giver Nobel Biocare din tandlæge livstidsgaranti på tandimplantater. Få mere at vide om Nobel Biocares garantiprogram på nobelbiocare.com/warranty.

Verdensomspændende support

Vi er til for dig. Tandlæger over hele verden bruger Nobel Biocares produkter og løsninger. Så selv om du flytter, rejser på ferie eller skifter tandlæge, så er der altid en Nobel Biocare-specialist i nærheden.

Kun kvalitetsprodukter kan give dig et kvalitetssmil, der holder. Tal med din tandlæge om tandløsninger i høj kvalitet.

Behandling med tandimplantater er et kirurgisk indgreb, som kræver forudgående evaluering hos tandlægen for at fastslå, om dine tandforhold og dit helbred generelt egner sig til tandimplantatbehandling. Få mere at vide