Varför din tandläkare arbetar med Nobel Biocare

Utseendet och ett hälsosamt nytt leende är mycket viktigt. Kvaliteten och säkerheten med dina nya tänder är lika viktiga.

För att uppfylla sina åtaganden om att utföra ett mycket bra arbete, väljer våra tandläkare de främsta produkterna för att ge den bästa möjliga servicen före, under och efter behandlingen.

Och de väljer Nobel Biocare, en pionjär inom dental implantologi, som sin främsta partner, eftersom de litar på Nobel Biocares värdelöfte.

Patienterna först

År 1965 hade den första patienten i världen som fick ta emot moderna tandimplantat redan fått behandling med Nobel Biocares implantat. Gösta Larsson från Göteborg, Sverige, hade varit oralt invalid tills professor Brånemark, den som upptäckte osseointegrationen, dramatiskt och för all framtid förändrade hans liv genom att sätta in det första tandimplantatet av titan i hans mun.  Ett halvt sekel med erfarenheter och arv som speglas i vårt sortiment av tandimplantat och lösningar, och som hjälper oss att framgångsrikt behandla miljoner patienter över hela världen – nu och i framtiden.

Samarbete med ledande experter

Hos Nobel Biocare är vi stolta över vårt nära samarbete med ledande experter över hela världen. Vår kontinuerliga produkt- och klinikutbildning för tandläkare och tandtekniska laboratorier säkerställer att du känner att du är i goda händer under varje steg på vägen mot ditt nya leende.

Framstående vetenskap och innovation

Ditt välbefinnande är viktigast för oss. Det är därför vi fortsätter att investera i vetenskaplig forskning och innovation och kan se tillbaka på många år av vetenskapliga bevis för våra produkter. Varje ny produkt är noggrant tillverkad och testad för att förse dig med säkra och långvariga tandlösningar. En tradition som omvandlas till ny livskvalitet för människor som du, varje dag.

Livstidsgaranti

Vi vill att du ska vara nöjd med dina nya tänder – år efter år. Det är därför Nobel Biocare erbjuder din tandläkare livstidsgaranti på tandimplantat. Läs mer om Nobel Biocares garantiprogram på nobelbiocare.com/warranty.

Support över hela världen

Vi finns här för dig. Tandläkare över hela världen använder produkter och lösningar från Nobel Biocare. Så vare sig du flyttar, åker på semester eller byter tandläkare, kommer det alltid att finnas en Nobel Biocare-specialist nära dig.

Endast de bästa produkterna levererar de bästa leendena som håller. Tala med din tandläkare om användning av tandlösningar av hög kvalitet.

Behandling med tandimplantat är ett kirurgiskt ingrepp och kräver utvärdering av tandläkare för att säkerställa att din orala och allmänna hälsa medger behandling med tandimplantat. Läs mer