Waarom uw tandarts samenwerkt met Nobel Biocare

Het uiterlijk en de gezondheid van uw nieuwe lach zijn belangrijk. En de kwaliteit en veiligheid van uw nieuwe tanden zijn dat ook.

Onze tandartsen zetten zich volledig in om het allerbeste te leveren en daarom kiezen ze voor de meest hoogwaardige producten, zodat ze u de best mogelijke service kunnen bieden, zowel vóór, tijdens als na de behandeling.

En tandartsen kiezen voor Nobel Biocare, de pionier van de tandheelkundige implantologie, als hun voorkeursleverancier omdat zij in onze kwaliteitsgarantie geloven.

Patiënten eerst

De eerste patiënt ter wereld die in 1965 een modern tandheelkundig implantaat kreeg, werd toen al behandeld met implantaten van Nobel Biocare. Gösta Larsson, uit Gothenburg in Zweden, had zijn hele leven te kampen gehad met ernstige gebitsproblemen toen Professor Brånemark, de ontdekker van de osseointegratie, zijn leven voor eens en altijd drastisch veranderde door het eerste titanium implantaat in zijn mond te plaatsen. Inmiddels zijn we een halve eeuw aan ervaring en kennis verder, en dat ziet u terug in ons assortiment implantaten en tandheelkundige oplossingen. En in de manier waarop we wereldwijd miljoenen patiënten helpen - en zullen blijven helpen.

Samenwerking met toonaangevende experts

We zijn er bij Nobel Biocare trots op dat we kunnen samenwerken met toonaangevende experts overal ter wereld. We verzorgen voortdurend producttrainingen en klinische opleidingen voor tandartsen en tandtechnische laboratoria en daarom kunt u er zeker van zijn dat u op uw weg naar uw nieuwe lach in goede handen bent.

Wetenschappelijke topkwaliteit en innovatie

Uw welzijn is voor ons zeer belangrijk. Daarom blijven we investeren in wetenschappelijk onderzoek en innovatie, en kunnen we terugkijken op vele jaren met wetenschappelijke resultaten die we in onze producten hebben toegepast. Elk nieuw product wordt uiterst zorgvuldig geconstrueerd en getest, zodat u zeker kunt zijn van een veilige en duurzame oplossing. Een werkwijze die zich elke dag opnieuw vertaalt in een nieuwe kwaliteit van leven voor mensen zoals u.

Levenslange garantie

We willen dat u blij bent met uw nieuwe tanden - niet alleen nu maar ook jaren later. En daarom biedt Nobel Biocare uw tandarts een levenslange garantie op implantaten. Meer informatie over het Garantieprogramma van Nobel Biocare kunt u vinden op nobelbiocare.com/warranty.

Wereldwijde ondersteuning

We staan voor u klaar. Overal ter wereld maken tandartsen gebruik van de producten en oplossingen van Nobel Biocare. Het maakt dus niet uit of u gaat verhuizen, op vakantie gaat of van tandarts verandert: er is altijd een Nobel Biocare-specialist in de buurt.

Alleen geweldige producten zorgen voor een geweldige, blijvende lach. Overleg met uw tandarts over het gebruik van kwalitatief hoogstaande tandheelkundige oplossingen.

Een behandeling met een implantaat is een chirurgische procedure waarvoor u eerst door uw tandarts moet worden onderzocht, om er zeker van te zijn dat de gezondheid van uw gebit en uzelf voldoende zijn om deze behandeling te ondergaan. Meer informatie